Fasadrenovering & Panelbyte i Hägersten, Södra Stockholm

Om du letar efter en professionell renoveringsfirma som kan ta hand om en fasadrenovering har du hittat rätt. Våra certifierade hantverkare tar uppdrag i hela Stor-Stockholm och har hittills utfört uppdrag åt nöjda kunder i bland annat Marievik, Älvsjö, Gamla Enskede och Johanneshov. Om du behöver ett fasadbyte eller någon annan typ av fasadarbete är du välkommen att höra av dig till oss. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Fasadarbeten med professionell finish

Vi är ett etablerat byggföretag som genomför alla typer av fasadarbeten med samma noggrannhet och precision. När du kontaktar oss kan du räkna med att få ett serviceorienterat och trevligt bemötande. Du kan också räkna med att få en skräddarsydd lösning anpassad till dina förutsättningar som mynnar ut i ett resultat du tveklöst kommer att bli nöjd med. Det är vår garanti.

Alla typer av fasadarbeten

Under våra år i branschen har vi tagit oss an stora såväl som små fasadrenoveringar. Vi renoverar trä-, tegel- och plåtfasader, byter trä- och ytterpaneler och mycket annat. Om du har en rutten panel som behöver bytas är det inget att vänta på. Har du en fasad som behöver modernisering för att bli mer inbjudande har vi kompetensen som ror projektet i land. Här följer några exempel på fasadtjänster vi erbjuder:

 • Murning och putsning
 • Fasadmålning
 • Målning av träpanel
 • Byte av trä- och ytterpaneler

Hör av dig för ett gratis kostnadsförslag

Fasadrenoveringar kan vara ett nödvändigt ont för att undvika merkostnader på sikt, eller ett sätt att ge en fastighet en ansiktslyftning. Oavsett vilken din målbild är så vill vi höra den. Hör av dig till oss och diskutera din idé så återkopplar vi så snabbt vi kan med en offert som du får helt gratis och utan krav på motprestation. Vi ger dig ett konkurrenskraftigt pris och nöjd kundgaranti.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *