Tapetsering i Hägersten, Södra Stockholm

Har du en lokal, lägenhet eller ett hus som behöver nya tapeter? Kräver din kontorslokal en modernisering för att vara mer inbjudande? Oavsett om du är en privatperson, företagare, representerar en bostadsrättsförening eller förädlar fastigheter kan vi leverera resultat som ökar både det ekonomiska värdet och bruksvärdet. Välkommen att kontakta oss för att få en offert utan kostnad.

Hantverksskickliga tapetseringar i Stor-Stockholm

Vi tar oss an tapetseringsuppdrag i hela Stockholmsregionen. I dagsläget räknar vi nöjda kunder i orter och områden som bland andra Huddinge, Segeltorp, Västertorp och Fruängen. När du kontaktar oss kan du räkna med att få en skräddarsydd lösning som passar för dina förutsättningar. Hantverket genomförs av certifierade och behöriga hantverkare som ger slutresultat med professionell finish.

Professionellt hantverk från början till slut

Oavsett om det handlar om en tapetsering som en del av en totalrenovering eller en mindre fondvägg genomför vi arbetet med samma noggrannhet och precision. Vi lägger stor vikt vid förarbetet till en tapetsering, spackling och slipning, som vid själv tapetseringen. Det är så man får ett proffsigt resultat som ger guldkant.

Tapetsera billigare hemma med ROT-avdraget

Om du vill att vi ska tapetsera i din privatbostad som du själv äger så kan du ha rätt att få rotavdrag. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för tapetseringen med upp till 30 procent. Kontakta Skatteverket för mer information – vi hjälper dig med pappersarbetet kring avdraget.

Kontakta en serviceorienterad målarfirma

Vår strävan är att bygga långsiktiga kundrelationer vilket vi dels gör genom att vara tillgängliga och kundnära, dels genom att leverera resultat våra beställare blir nöjda med. Du är välkommen att kontakta oss med stora såväl som små uppdrag. Efter ditt samtal med oss tar vi fram ett gratis kostnadsförslag. Det kan du ta ställning till i lugn och ro. Väljer du att gå vidare med oss startar vi arbetet så fort vi bara kan.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *