Trapphusrenovering i Hägersten, Södra Stockholm

Har du en fastighet som är i behov av en trapphusrenovering? Oavsett om det rör sig om bostäder, kontorslokaler eller andra typer av fastigheter är vi helt rätt totalentreprenör för uppdraget. Vi tar uppdrag i hela Stockholmsregionen i orter och områden som till exempel Östberga, Tallkrogen, Mälarhöjen och Södermalm.

Måleriföretaget för effektiva trapphusrenoveringar

När du anlitar oss kan du räkna med att få en professionellt utförd trapphusrenovering till ett konkurrenskraftigt pris. Som totalentreprenör har vi stor vana av att samordna både stora och små projekt på ett effektivt vis. Tack vare vår effektiva projektledning utför vi alla typer av renoveringsuppdrag med samma precision och noggrannhet.

Några tjänster vi erbjuder inom trapphusrenovering

Det spelar ingen roll om du bara vill fräscha upp trapphuset eller skapa en modern och inbjudande miljö med en totalrenovering. Med vår mångåriga rutin ger vi dig resultat som både är funktionella och estetiska. Stockholms stad är full av vackra trappuppgångar som i grund och botten är väldigt vackra, men som kanske behöver en ansiktslyftning för att komma tillbaka till forna tiders glans. Den typen av renoveringsuppdrag kräver fingertoppskänsla och det har vi. Det här är några av tjänsterna vi erbjuder i kategorin trapphusrenoveringar:

 • Slipning av marmorgolv, terazzogolv och andra stengolv
 • Bättringsmålning
 • Installation av akustiktak
 • Trapprenovering
 • Trapphusmålning

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

Trapphuset är ett av de viktigaste rummen i en fastighet, det är trots allt det första som möter en eventuell besökare. Om du har ett trapphus i behov av renovering är det inget att vänta på. Kontakta oss redan idag för att få ett gratis kostnadsförslag med ett fördelaktigt pris. Vid särskilt omfattande förfrågningar kommer vi gärna på hembesök för att inspektera trapphuset, även i det fallet får du förstås en offert utan kostnad eller krav på motprestation från din sida.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *