Måleri i Hägersten, Södra Stockholm

Är du på jakt efter en professionell målerifirma du kan känna dig trygg med? Då har du hittat rätt. Vi är baserade i Stockholm och tar uppdrag i hela Stockholmsregionen. Under vår verksamma tid har vi genomfört målningsprojekt med lyckade resultat i bland annat Vinterviken, Gröndal, Stuvsta och Svedmyra. Oavsett om du behöver måleri för en större renovering eller bara en uppfräschning garanterar vi ett resultat du kommer att bli nöjd med.

Målarfirma som erbjuder totalentreprenad

Vår målsättning är att bygga långsiktiga kundrelationer. Det gör vi genom att vara en serviceorienterad och kundnära målerifirma som alltid presterar på topp. Med tillgång till egen byggställning och ett arbetslag bestående av yrkespersoner med olika specialistkompetenser kan vi ge dig totalentreprenad. För din del innebär det att det blir mycket enklare, du kan anlita oss och räkna med att vi tar hand om hela projektet från start till mål.

Några av våra måleritjänster

När det gäller måleri har vi all kompetens som krävs för att hjälpa dig igenom hela processen. Vi har hantverkskunnandet som ger dig resultat med professionell finish. Med våra kunskaper i färgsättning kan vi också bistå med råd om färgkombinationer som fungerar för olika miljöer. Tjänsterna vi erbjuder inom måleri inkluderar:

 • Takmålning
 • Fönstermålning
 • Inomhusrenoveringar
 • Ommålningar
 • Snickeriarbeten
 • Fasadmålning
 • Tapetsering

Få en kostnadsfri offert för måleri

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla typer av måleri: fönstermålning, dörrmålning, fasadmålning, tapetsering och mycket annat. Du är välkommen att kontakta oss och prata om din idé. Därefter sätter vi oss och räknar fram en offert så snabbt vi kan. Offerten får du från oss helt utan kostnad eller krav på motprestation, den kan du ta ställning till i lugn och ro. Om du väljer att gå vidare med oss sätter vi igång med måleriet så snart det passar bäst.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *